Harran Üniversitesi Hastanesi’nde Çocuk Nefrolojisi Güçleniyor « URFA SİYASETİ

---
SON DAKİKA

Harran Üniversitesi Hastanesi’nde Çocuk Nefrolojisi Güçleniyor

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı bünyesinde Çocuk Nefroloji Bilim Dalı’na atanan Dr. Öğr. Üyesi Bilge Erdoğdu’nun hasta kabulüne başladığını duyurdu.

Bu haber 14 Ocak 2026 - 12:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ŞANLIURFA – Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi, sağlık kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hastanenin sosyal medya platformu X üzerinden yapılan açıklamada, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı bünyesinde Çocuk Nefroloji Bilim Dalı’na atanan Dr. Öğr. Üyesi Bilge Erdoğdu’nun hasta kabulüne başladığı bildirildi.
Paylaşımda, “Doğumdan itibaren her yaşta vatandaşlarımıza nitelikli ve hızlı sağlık hizmeti sunmak için gücümüze güç katıyoruz” ifadelerine yer verildi. Yeni atamayla birlikte özellikle çocuk böbrek hastalıkları alanında hem Şanlıurfa’ya hem de bölge illerine yönelik sağlık hizmetlerinin daha etkin sunulmasının hedeflendiği belirtildi.
Harran Üniversitesi Hastanesi yetkilileri, yapılan akademik ve klinik kadro güçlendirmeleriyle bölgenin sağlık üssü olma yolunda ilerlediklerini vurgulayarak, Dr. Öğr. Üyesi Bilge Erdoğdu’nun hasta kabulüne başlamasının önemli bir kazanım olduğunu ifade etti.

Urfa Siyaseti Reklam

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.