Şanlıurfalı iş insanı Feridun Geçgel’e memleketinden destek açıklamaları gelmeye devam ediyor. İş insanı Ömer Faruk Şansal, Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel’e destek vererek, “Feridun Geçgel yalnız değildir” mesajı verdi.
Şanlıurfa’nın yetiştirdiği önemli iş insanlarından Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Geçgel’e yönelik destek açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. Şanlıurfalı iş insanı Ömer Faruk Şansal, yaptığı açıklamayla Geçgel’in yanında olduğunu belirterek, memleketine değer katan isimlere sahip çıkılması gerektiğine dikkat çekti.
Feridun Geçgel’in Şanlıurfa için önemli bir değer olduğunu vurgulayan Şansal, Geçgel’in hem iş dünyasındaki başarıları hem de memleketiyle olan bağıyla Şanlıurfa’nın gururu olduğunu ifade etti.
Ömer Faruk Şansal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Feridun Geçgel, Şanlıurfa’mız için çok önemli bir değerdir. Kendisi memleketimizin gururudur. Şanlıurfa’ya değer katan, hemşehrilerimizi gururlandıran isimlerin her zaman yanında olmalıyız. Biz de sonuna kadar Feridun Geçgel’in yanındayız. Feridun Geçgel yalnız değildir.”
Şansal’ın bu açıklaması, Şanlıurfa iş dünyasında Geçgel’e yönelik destek mesajlarına bir yenisini daha ekledi. Memleketin yetiştirdiği başarılı isimlere sahip çıkılması gerektiği yönündeki mesajlar, kamuoyunda da gündem oluşturmaya devam ediyor
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

