Bayrak ve Ökten Ailesinin Mutlu Günü!Faruk Bayrak ile Zeynep Ökten Dünya Evine Girdi « URFA SİYASETİ

---
SON DAKİKA

Bayrak ve Ökten Ailesinin Mutlu Günü!Faruk Bayrak ile Zeynep Ökten Dünya Evine Girdi

Bu haber 17 Ekim 2026 - 23:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa iş dünyasının tanınan isimlerinden iş insanı Bedir Bayrak’ın oğlu Faruk Bayrak, iş insanı İsmail Ökten’in kızı Zeynep Ökten ile görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

 

Yoğun katılımın olduğu düğün töreni, renkli görüntülere ve unutulmaz anlara sahne oldu. Ailelerin, dostların, akrabaların ve çok sayıda davetlinin katıldığı gecede genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, davetliler de bu özel güne ortak oldu.

Düğüne Ak parti 22.Dönem Şanlıurfa milletvekili Faruk Bayrak,Geçmiş dönem Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık,Harran Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Mahmut Nedim Bayuk,Eyyübiye belediye başkan yardımcısı Hüseyin Aslıhan,Ak parti Hilvan ilçe başkanı Selahaddin Eyyüp Toprak,Ak parti Hilvan ilçe başkan yardımcısı Mehmet Özkan,Hilvan Sosyal yardımlaşma vakfı müdürü Musa Bayrak,Hilvan Yeni Parti İlçe başkanı Mehmet Celal Avcı,Hilvan Canbek Derneği başkanı Mustafa Ökten,Tes iş Şanlıurfa şube başkanı Erol Düzme,Türk Eğitim Sen Şanlıurfa Şube başkanı Dr.Mehmet Şükrü Karakuş,Tüm-Muhtar Sen Şanlıurfa Şube başkanı Halil Bayuk,iş adamlarından Vedat Bucak,Ahmet Nesip Beyret,Mahmut Bayrak,Hidayet Baysal,Aziz Kaya,Ahmet Bayrak,Berzani Baysal,Serdar Balta,Nuri Bucak,Sertaç Kaya,Nevzat Baydar,Genç iş adamlarından Suat Baytak,Onur Bayrak,STK başkanları,Bayrak ve Ökten ailesinin yakınları katıldı.

Genç çift Faruk Bayrak ile Zeynep Ökten’in kirveliğini ise iş insanı Recep Karavil üstlendi. Düğünde gelenekler yaşatılırken, müzik eşliğinde doyasıya eğlenen davetliler geceye renk kattı.

Genç çiftin piste çıkmasıyla birlikte düğünün coşkusu daha da arttı. Davetliler, genç çifte mutluluk dileklerini iletirken Türk banknotlarını havaya atmak için adeta birbirleriyle yarıştı. Ortaya çıkan renkli görüntüler, düğüne katılan misafirlere keyifli anlar yaşattı.

Bedir Bayrak’tan Teşekkür Mesajı

Oğlunun bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden iş insanı Bedir Bayrak, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ediyorum. Oğlum Faruk ve gelinim Zeynep’e bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.”

Urfasiyaseti.com ailesi olarak Faruk Bayrak ve Zeynep Ökten çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyor, Bayrak ve Ökten ailelerini tebrik ediyoruz.

Urfa Siyaseti Reklam

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.