5,4’lük Deprem Sonrası Şanlıurfa, Adıyaman ve Diyarbakır’a 10 Milyon Lira « URFA SİYASETİ

---
SON DAKİKA

5,4’lük Deprem Sonrası Şanlıurfa, Adıyaman ve Diyarbakır’a 10 Milyon Lira

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, merkez üssü Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesi olan 5,4 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşların acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Şanlıurfa, Adıyaman ve Diyarbakır’a toplam 10 milyon lira kaynak aktarıldığını açıkladı.

Bu haber 25 Eylül 2026 - 15:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, depremden etkilenen vatandaşlara yönelik çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Göktaş, “Merkez üssü Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesi olan 5,4 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımızın ilk etapta acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Şanlıurfa, Adıyaman ve Diyarbakır illerimize toplam 10 milyon lira tutarında kaynak aktardık.” ifadelerini kullandı.

SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla çalışmaların ilk andan itibaren sahada sürdürüldüğünü aktaran Göktaş, hane ziyaretlerinin de devam ettiğini belirtti.

Göktaş açıklamasında, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız ile ilk andan itibaren sahada etkin bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyor, hane ziyaretlerimizi aralıksız gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Bakan Göktaş, açıklamasını, “Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin.” ifadeleriyle tamamladı.

Urfa Siyaseti Reklam

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.