Balıklıgöl Devlet Hastanesinde Organ Bağışı Bilgilendirme Standı Kuruldu « URFA SİYASETİ

---
SON DAKİKA

Balıklıgöl Devlet Hastanesinde Organ Bağışı Bilgilendirme Standı Kuruldu

Bu haber 10 Kasım 2022 - 9:56 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Balıklıgöl Devlet Hastanesinde 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası Nedeniyle Bilgilendirme Standı Kuruldu.

 

Balıklıgöl Devlet Hastanesinde 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası Nedeniyle Bilgilendirme Standı Kuruldu.

 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle Balıklıgöl Devlet Hastanesi organ bağışı stantları kuruldu. Hastane çalışanları hasta ve hasta yakınlarına broşürler dağıtılarak bilgilendirmeler yapıldı.

Bağışlanan her organ filizlenen bir hayattır.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Anestezi Uzm. Dr. Emre EMİK yaptığı açıklamada;

“3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası” nedeniyle düzenlemiş olduğumuz hastanemiz bünyesinde kurduğumuz standımızda organ bağışının tanıtımı için burada toplandık. Organ bağışı konusunda farkındalık yaratmak ve toplumumuzu bilgilendirmek amaçlı böyle bir organizasyonla birlikteyiz. Organ bağışı önemini artık bütün dünya kavramış durumda.

Organ bağışı konusunda istediğimiz düzeyde halen değiliz. Bunun için eğitimlerimiz Sağlık Bakanlığımızın bünyesinde çok güzel organizasyonlarımız devam ediyor. Toplumumuz zaten yardımlaşmayı seven çok merhametli, çok yardımsever bir toplum. Bu konuda da insanlarımızın duyarlı olacağını biliyoruz, fakat bilgilendirmeye devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Urfa Siyaseti Reklam

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.