Türk Eğitim Sen ve Kamu Sen Şanlıurfa Temsilcisi Dr. Mehmet Şükrü Karakuş, merhum babası Hikmet Karakuş’un ruhuna ithafen Şanlıurfa Mevlana Külliyesi’nde Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Şanlıurfa Mevlana Külliyesi’nde gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programına siyaset, sivil toplum kuruluşları ve eğitim camiasından çok sayıda isim katıldı. Programa MHP İl Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Özyavuz, Bozova Devlet Hastanesi başhekimi Mehmet Fatih Aksoy,AK Parti Karaköprü Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk, Tüm Muhtarlar Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Halil Bayuk, AK Parti Karaköprü İlçe Başkan Yardımcısı Necmi Ulusoy, Ak parti Bozova ilçe yönetim kurulu Ahmet Karakuş,Geçmiş dönem MHP İl Başkan Yardımcılarından Kemal Karakuş ve Bakır Bostancı,Mahmut Küçükoğlu, iş insanı Hacı Yavuz, STK başkanları, Türk Eğitim Sen Şanlıurfa yönetim kurulu üyeleri, Karakuş ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.
Programda merhum Hikmet Karakuş’un ruhu için Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Katılımcılar, Karakuş ailesinin acısını paylaşarak merhuma rahmet dileklerinde bulundu.
Dr. Mehmet Şükrü Karakuş’tan Teşekkür Mesajı
Türk Eğitim Sen ve Kamu Sen Şanlıurfa Temsilcisi Dr. Mehmet Şükrü Karakuş, programın ardından yaptığı açıklamada, “Bugün rahmetli babam Hikmet Karakuş’un ruhuna Mevlid-i Şerif okuttuk. Rabbim mekânını cennet eylesin. Mevlidimize katılan bütün dostlarımıza, STK başkanlarımıza, Türk Eğitim Sen üyelerimize ve siyasi partilerimizin temsilcilerine gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim babamın mekânını cennet eylesin” ifadelerini kullandı.
Duygusal anların yaşandığı program, yapılan duaların ardından sona erdi.


