Dusak, Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor « URFA SİYASETİ

---
SON DAKİKA

Dusak, Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahim Dusak, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Kendisine gösterilen yoğun teveccühten ötürü vatandaşlara teşekkür eden Dusak, “Her zaman Şanlıurfalıların emrindeyim” dedi.

Bu haber 28 Nisan 2023 - 23:15 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Seçim çalışmalarının başlaması ile birlikte kırsal ve merkez mahallelerde gece gündüz demeden Şanlıurfalılar ile bir araya gelen Dusak, gittiği her yerde büyük bir coşku ve yoğun bir kalabalık ile karşılanıyor.

Bugün ilk olarak Siverek esnafını ziyaret eden Milletvekili adayı Dusak, Siverekli kadınlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Buradaki talepleri alan Dusak, Siverek kırsalına geçerek gecenin geç saatlerine kadar ev ziyaretlerini sürdürdü.

14 Mayıs genel seçimlerinde destek isteyen Dusak’a, ziyaretlerinde Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak da eşlik etti.

Urfa Siyaseti Reklam

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.