Emirhan Çelikten ve Büşra Nur Asoğlu Hayatlarını Birleştirdi « URFA SİYASETİ

---
SON DAKİKA

Emirhan Çelikten ve Büşra Nur Asoğlu Hayatlarını Birleştirdi

Bu haber 15 Ağustos 2026 - 0:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa’da iş ve siyaset dünyasının tanınan isimlerinin bir araya geldiği görkemli bir düğün töreni gerçekleştirildi. Hayriye Düğün Salonu’nda düzenlenen törende, iş insanı Kamil Çelikten’in oğlu Emirhan Çelikten ile siyasetçi ve iş insanı Mehmet Fedai Çakmaklı’nın yeğeni, Halil Asoğlu’nun kızı Büşra Nur Asoğlu dünyaevine girdi.

 

Çelikten ve Asoğlu ailelerinin mutlu gününe çok sayıda davetli katılırken, düğün renkli görüntülere sahne oldu. Genç çiftin kirveliğini ise iş insanı Mehmet Korkut Polat üstlendi.
Düğüne Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar,Şanlıurfa MHP İl başkanı Osman Mutlu,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Doğan Yetim, Ticaret Borsa Başkanı Mehmet Kaya,Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsa Kızıldemir,Ticaret Borsası Başkan Adayı Halil Kızılkaya,Şehit ve Gazi Aileleri derneği başkanı Mehmet Yavuz,Amaç Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yıldız, Avukat Mahmut Melih Kılıç,Avukat Murat Yiğit,Anadolu Basın Birliği Şanlıurfa İl Başkanı Naif Bülbül,İş Adamlarından Hacı Ahmet Açıkgöz,Mehmet Yavuz,Osman Yüksel, Nejdet Yüksel,Şükrü Yüksel,Emin Yetim,Reşit Polat,Ferudun Bülbül,Reşit Yıldız,Mahmut Akaslan,Ahmet Akaslan,İbrahim Yıldız,Yılmaz Akaslan,Sertaç Erdem,Adnan Çakmaklı,Kemal Polat,Cemal Yıldız,İbrahim Halil Yiğit,Serdil Karahan,STK başkanları,Kanaat önderleri,Muhtarlar,Çelikten ve Asoğlu ailesi yaklaşık 2 bin kişi düğüne katıldı.

Düğünde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar da nikâh şahidi olarak yer aldı. Gülpınar, genç çifti tebrik ederek Emirhan Çelikten ve Büşra Nur Asoğlu’na ömür boyu mutluluklar diledi.

Genç çiftin piste çıkmasıyla birlikte düğünün coşkusu daha da arttı. Davetliler ve kirve Mehmet Korkut Polat, genç çifte mutluluk dileklerini Türk banknotları atarak gösterirken, renkli anlar yaşandı. Düğüne yurt dışından gelen davetlilerin de katılması, törene ayrı bir renk kattı.

Damadın babası iş insanı Kamil Çelikten, oğlunun bu özel gününde kendilerini yalnız bırakmayan dost, akraba ve tüm davetlilere teşekkür etti. Çelikten, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ederim. Oğlum Emirhan ve gelinim Büşra Nur’a ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Genç çiftin kirvesi iş insanı Mehmet Korkut Polat ise düğüne katılan tüm misafirlere ve özellikle yurt dışından gelen değerli dostlarına teşekkür ederek, Çelikten ve Asoğlu ailelerini kutladı. Polat, “Allah hayırlı ve uğurlu etsin” dileğinde bulundu.

Düğün, davetlilerin genç çifti tebrik etmesi ve halaylarla devam ederken, Emirhan Çelikten ile Büşra Nur Asoğlu’nun mutluluğu gece boyunca davetlilerle birlikte paylaşıldı.

 

Urfa Siyaseti Reklam

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.