Eyyübiye’de Doğalgaz Ulaştırılan Mahalleler Yenileniyor « URFA SİYASETİ

---
SON DAKİKA

Eyyübiye’de Doğalgaz Ulaştırılan Mahalleler Yenileniyor

Bu haber 09 Mart 2023 - 9:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa’nın en büyük ilçelerinden Eyyübiye’de, doğalgaz şebeke çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Aynı anda dört mahallede devam eden çalışmalar, mahalle sakinlerince memnuniyetle karşılanıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleriyle doğalgaz ulaştırılan Ruha, Eyüpkent, Akabe ve Süleymanşah Mahallelerinde bozulan yol ve sokaklar, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yeniden düzenleniyor.

Toplam 100 bin metrekare kilitli parke yenilemesi yapılacak sokaklarda 20 bin metrekarelik kısım tamamlandı. Havanın da oldukça elverişli olduğu bir dönemde başlayan yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlamak için durmak bilmeyen ekipler, doğalgaz hattı çekilen ve test çalışmaları tamamlanan sokakların kilitli parkelerini döşemeye devam ediyor.

Doğalgaz ulaştırılmasıyla temiz bir havaya ve konforlu ısınma imkânına kavuşan Ruha, Eyüpkent, Akabe ve Süleymanşah Mahallesi sakinleri, Başkan Mehmet Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederken, yenileme çalışması yapan işçilere de destek oluyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleriyle şimdiye kadar, Hayatı Harrani, Ruha, Eyüpkent, Asya, Eyüpnebi, Süleymanşah ve Akabe Mahallelerine doğalgaz ulaştırılmıştı. Doğalgaz ulaştırılan ve test çalışmaları tamamlanan sokaklarda yenileme çalışmaları büyük bir hızla devam ederken, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz Mahalleleri’ndeki doğalgaz hattı çalışmaları da AKSA Doğalgaz tarafından sürdürülüyor.

Urfa Siyaseti Reklam

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.