Harran Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi « URFA SİYASETİ

---
SON DAKİKA

Harran Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi İlk Mezunlarını Verdi

Harran Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşıyor.

Bu haber 19 Haziran 2023 - 21:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Harran Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşıyor. 56 öğrencinin mezun olduğu törene Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da katıldı ve mezuniyet töreniyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Harran Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin ilk mezuniyet törenine katılarak 56 öğrencinin mezun olduğunu duyurdu. Vali Ayhan, ilk 3’e giren öğrencilere diş implant seti hediye etti.

Vali Ayhan, mezuniyet töreninde yaptığı paylaşımda, fakültenin ilk mezunlarının verildiğini duyurdu ve 56 öğrencinin mezun olduğu bu güzel günün heyecanını paylaştı. Ayrıca, derece yaparak ilk 3’e giren öğrencilere diş implant seti hediye edileceğini açıkladı. Ancak Vali Ayhan, geri kalan 53 öğrencinin tamamına da diş implant seti hediye etme kararı aldıklarını söyledi.

Vali Ayhan’ın bu jesti, öğrenciler arasında büyük sevinç yarattı. Öğrenciler, mezuniyetlerinin anısına ömür boyu saklayacakları bu hediyeden dolayı Vali Ayhan’a teşekkür ettiler.

Vali Ayhan mezuniyet töreni ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Vali Ayhan ‘nın paylaşımı şöyle;

“Derece yaparak ilk 3’e giren öğrencilere diş implant seti hediye ediliyor. Ancak Şanlıurfa Valiliği olarak, ilk mezunlarımız bu güzel günü unutmasın istedik. Geri kalan 53 öğrencimizin tamamına, diş implant setini biz hediye edeceğiz. Bahtınız açık olsun.”

Urfa Siyaseti Reklam

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.