Hasan Demirbaş’tan 16. Grup İçin Meclis Üyeliği Adaylığı « URFA SİYASETİ

---
SON DAKİKA

Hasan Demirbaş’tan 16. Grup İçin Meclis Üyeliği Adaylığı

Bu haber 15 Eylül 2026 - 0:21 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şanlıurfa’da Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde adaylık açıklamaları sürerken, iş insanı Hasan Demirbaş da 16. Grup Hayvancılık sektöründen meclis üyeliğine adaylığını açıkladı.

Hayvancılık sektörünün kent ekonomisinin önemli yapı taşlarından biri olduğunu belirten Hasan Demirbaş, sektör temsilcilerinin sorunlarını yakından bildiklerini ve çözüm üretmek amacıyla yola çıktıklarını ifade etti.

Şanlıurfa’ya hizmet etme hedefiyle aday olduğunu dile getiren Demirbaş, esnaf ve iş dünyasının yanında olacaklarını belirterek tüm sektör temsilcilerinden destek istedi.

Demirbaş açıklamasında, “Şanlıurfa’ya hizmet etmek için bu yola çıktık. Esnafımızın her zaman yanındayız. Hayvancılık sektörümüzün ve esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümü noktasında hep birlikte hareket edeceğiz. Tüm esnafımızdan destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Seçimlerde kullanacakları pusula renginin sarı olduğunu da açıklayan Demirbaş, çalışmalarını birlik ve beraberlik anlayışıyla sürdüreceklerini vurguladı.

Hasan Demirbaş, adaylık sürecindeki sloganlarını ise “Pusula rengimiz sarı, birlikte yönettik, birlikte yöneteceğiz” sözleriyle açıkladı.

Demirbaş’ın adaylığı, 16. Grup Hayvancılık sektöründe seçim yarışına yeni bir hareketlilik kazandırırken, önümüzdeki süreçte sektör temsilcileriyle bir araya gelerek projelerini ve hedeflerini paylaşması bekleniyor.

Urfa Siyaseti Reklam

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.