Naturel iplik fabrikası yönetim kurulu başkanı ve iş insanı İbrahim Yıldız, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek Organize Sanayi Bölgesi (OSB) seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Naturel iplik fabrikası yönetim kurulu başkanı ve iş insanı İbrahim Yıldız, sitemize yaptığı açıklamada, OSB yönetiminde görev almak ve sanayiciler ile iş insanlarının sorunlarının çözümüne katkı sunmak amacıyla aday olduğunu belirtti.
Yıldız açıklamasında, “Önümüzdeki seçimde OSB başkanlığına adaylığımızı açıkladık. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Sanayicilerimize ve iş insanlarımıza hizmet etmek için aday oldum. İnşallah bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
Görev süresi boyunca OSB’ye hizmet veren mevcut başkan Mehmet Korkut Polat’a da teşekkür eden Yıldız, “Bu görevi layıkıyla yapan değerli başkanım, kardeşim Mehmet Korkut Polat’a çok teşekkür ediyorum. Kendisine bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Sanayicilerin ve iş dünyasının yaşadığı sorunların çözümü için çalışmalar yürüteceklerini ifade eden Yıldız, seçilmesi halinde sanayicilerin taleplerinin takipçisi olacaklarını vurguladı.
İbrahim Yıldız, “Sanayicimizin ve iş insanlarımızın sorunlarının takipçisi olacağız. Başta OSB ‘nin Elektrik sorunu için çalışmalarımızı yapacağız.Amacımız, OSB’mizin gelişimine katkı sunmak ve iş dünyamıza hizmet etmektir” şeklinde konuştu.

