Şanlıurfa’da Karakeçili aşiretine mensup Demir ve Koyuncu ailelerinin evlatları, düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünya evine girdi.

Hayriye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğünde, Karakeçili aşireti mensubu Mehmet Dürri Demir’in oğlu, iş insanı Ferit Demir,Avukat Mehmet Demir,Eğitimci İsmail Demir’in kardeşi Avukat Mustafa Demir ile yine Karakeçili aşireti mensubu Nuri Koyuncu’nun kızı Gülbahar Koyuncu, hayatlarını birleştirdi.
Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya,Ticaret Borsası Başkan Adayı Halil Kızılkaya,Beltaş Genel müdürü Abdulkadir Mangal,Ticaret Sanayi Odası Meclis Üyesi İmam Keskin,27. Dönem Ak Parti Milletvekili Adayı Sedat Ertürk,Şanlıurfa Baro Başkanı Abdullah Öncel,Karakeçili Aşireti İleri Gelenlerinden Hac Ferit Karakeçili ve Eyüp Tokdemir,İmam Keskin Buğday Pazarlığı Derneği Başkanı Kemal Uflaz,Zahireciler Odası Başkanı Cengiz Kurt,Emekli Öğretmen Sıddık Keskin,Avukat Velit Aba,Avukat Osman Eyyüpoğlu,Avukat Serdil İzol,İş adamlarından Mustafa Yavuz,Sertaç Kaya,Mehmet Baydilli,Mehmet Nurullah Mangal.Ömer Karakeçili,Mehmet Can Tokdemir,İbrahim Aba,Ömet Yiğit,Siyasetçi,iş insanları,Muhtarlar,Kanaat önderleri,Karaçelili aşireti ileri gelenleri,Demir Ve Koyuncu aileleri ve yaklaşık 2 bin kişi düğüne katıldı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Demir ve Koyuncu ailelerinin yakınları, dostları ve akrabaları genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı gecede davetliler, genç çift için halay çekerek doyasıya eğlendi.
Genç çiftin piste çıkmasıyla birlikte düğünün coşkusu daha da arttı. Davetli misafirler ile damadın ağabeyi iş insanı Ferit Demir, genç çifte takı ve Türk banknotları takdim etmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Salonda yaşanan renkli anlar davetliler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Düğün töreninde sanatçı Kemal’i Amed de sahne aldı. Kemal’i Amed’in seslendirdiği birbirinden güzel Kürtçe şarkılar, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konuklar, sanatçının seslendirdiği eserler eşliğinde halay çekerek gece boyunca eğlendi.
Damadın ağabeyi iş insanı Ferit Demir, düğünde davetlilerle yakından ilgilenerek misafirleri tek tek karşıladı.
Ferit Demir, yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ederim. Kardeşim Mustafa ve gelinimiz Gülbahar’a ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
Damadın diğer ağabeyi eğitimci İsmail Demir ise, “Katılım gösteren bütün misafirlerimize çok teşekkür ederim. Kardeşim Mustafa’yı kutluyorum. Allah bir ömür boyu mutluluk nasip etsin” ifadelerini kullandı.
Düğün, genç çift ve ailelerinin tebrikleri kabul etmesiyle devam ederken, gece boyunca yaşanan renkli görüntüler davetlilerin hafızasında güzel bir anı olarak kaldı.

