Siverek Aşağıalınca köyünde Karakeçili (Baleki) aşireti Kanaat önderleri Eyüp Tokdemir’in oğlu Abdulkadir Tokdemir ile Rahmetli Mehmet Tokdemir’in kızı Yüksel Tokdemir yapılan mevlütlü düğünde dünya evine girdiler.


Siverek Aşağıalınca köyünde olan düğüne Karakeçili aşireti reisi Hacı Ferit Karakeçili,Baleki aşireti mensubu kanaat önderlerinden Mehmet Can Tokdemir,Ak parti Siverek belediye meclis üyesi Hikmet Karakeçili,Ticaret borsası yönetim kurulu üyesi Mehmet Altandağ,Psikolog Muhyeddin Tokdemir,Avukat Bakır Akıl,İş adamlarından Mehmet Hışmanoğlu,Mahmut Aba,Ahmet Akıl,Süleyman Hişmanoğlu,Eyüp Altandağ,Ali Çiftçi,Mehmet Nur Şahser,Mehmet Çiftçi,Hacı Bubi Şahser,Nurullah Mangal,Ömer Tokdemir,Ahmet Çadırçıoğlu,Seçuklu mahallesi muhtarı Mehmet Veysi Aydoğdu,Genç iş adamı Hadi Karakeçili,Stk başkanları,Muhtarlar,Viranşehir ve Siverek ilçesinin kanaat önderleri ve Tokdemir ailesinin yakınları düğüne katıldı.



Tokdemir ailesinin düğününe Yaklaşık iki bin kişi katıldı.

AŞİRET DÜĞÜNÜNDE 25 KOYUN KESİLDİ
Karakeçili Aşağıalınca köyünde yapılan düğüne katılanlara kavurma, pilav ikram edildi. Sabah saatlerinde dev kazanlarda yapılan kavurma için Siverek Karakeçili Aşağıalınca köyünde yaklaşık 25 koyun kesildi.

Mevlütlü düğünde davetli misafirleri Ahmet Tokdemir, Velid Tokdemir,Sinan Tokdemir gelen misafirleri tek tek karşıladılar.



Karakeçili aşiretine bağlı Baleki aşireti reisi Eyüp Tokdemir, Sitemize yaptığı açıklamada öncelikle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarımıza ve akrabalarımıza çok teşekkür ederim.Oğlum Abdülkadir’e gelinim Yüksel’e bir ömür boyu mutluluklar dilerim.Buraya kadar gelen bütün misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum dedi.

Sabah 10 ‘da başlayan Mevlütlü düğün saat 16.00 kadar sürdü.
Ağabeyi Ahmet Tokdemir ise Bende katılan bütün misafirlerimize çok teşekkür ederim.Kardeşim Abdulkadir’e bir ömür boyu mutluluklar dilerim dedi.


